Изхвърляне на боклуци от апартамент в Община София

Изхвърляне на боклуци от жилища в София

След като сте решили окончателно да се разделите с старите си мебели и да се ангажирате с изхвърляне на боклуци, които сте съхранявали години наред, трябва да се обадите на бригада хамали, които ще вземат нещата в свои ръце. Когато подадете заявката си, уточнявайки дата и час, хамалите ще искат да знаят какво е количеството на мебелите и боклуците. Това е важно, за да са наясно какъв брой хора ще трябва да дойдат на адреса и какво товарно превозно средство ще трябва да се използва. Момчетата ще преценят колко време ще им отнеме и кой маршрут ще е удобен за достигане на сметището. В някои случаи се налага и извършването на няколко курса за извозване на всичко, заявено.

Изхвърляне на боклуци от апартамент в Община София

Възможно е да не можете да ги ориентирате с тази информация. Затова хамалите ще изпратят представител на бригадата, който ще направи предварителен оглед на терена и ще получи необходимата му информация. Огледа на терена се извършва напълно безплатно.

Ако сега се нанасяте в ново жилище и старите собственици са оставили всички мебели, които са им ненужни. Също така остават и боклуци от преместването, ще се наложи предварително да изчистите всичко, за да можете да си направите поне освежителен ремонт. Заемете се цялостно изхвърляне на боклуци преди да нанесете собствените си мебели, независимо дали са чисто нови или стари.

Извозване на боклуци и стари мебели в София

Хамалите ще дойдат на адреса ви в уречения час и въоръжени с необходимите инструменти и товарно превозно средство.

Почистването на терена може да им отнеме и малко повече време, но със сигурност ще се справят перфектно. Вие през това време можете да се заемете с довършване на опаковането на багажа за пренасяне в новото жилище. Ще имате време и за покупката на строителни материали, ако сте решили да правите първо ремонт.

И в двата случая можете да използвате услугите на същата бригада хамали. След като приключат с почистването на новото жилище, ще отпътуват към стария ви адрес, за да натоварят багажа, който сте им приготвили. В случай, че планирате първо ремонт, след изхвърлянето на старите мебели ще натоварят ново закупените от вас строителни материали и ще ги закарат на обекта. Дори, ако предварително сте се уговорили с тях, могат сами да се заемат с козметичния ремонт.

Изкарване и товарене на боклуци от апартамент

Не омаловажавайте услугата за изхвърляне на боклуци от хамали. Това, което ще направят те за един ден, на вас ще ви отнеме поне седмица. Няма да спестите пари, напротив, ще ви излезе много по- скъпо. След като всичко в новото ви жилище е лъснато до блясък, можете да прехвърлите цялото си обзавеждане и багаж, отново с хамалите.