Извозване на стари мебели в Община София

Извозване на стари мебели и отпадъци в София 

Когато сте решили да сменяте обзавеждането в своя дом, но не искате да се заемате с извозване на стари мебели на боклука, трябва да им отделите малко повече време и внимание, за да имате време да ги демонтирате и изнесете. Разбира се, времето и усилието зависи от количеството вещи, които смятате да смените. Колкото по-малко са старите мебели, толкова по- скоростно демонтирате и изнесете ненужното.

Общини.Ком прилага актуални цени за района на община София.

Цените са за изнасяне от домовете на гражданите в София и включват хамали, транспорт и такса смет. Също така важат за сгради до 15 етажа без асансьор. Всяка мебел се демонтира от момчетата и всеки дребен отпадък се прибира в наши чували за многократна употреба. Не се налага Вие да ги заплащате допълнително към цените.

 • Изнасяне на диван – 80,00 лева.
 • Разглобяване и изнасяне на голяма секция – 100,00 лева.
 • Сваляне от стената и изнасяне на кухненски шкафове – 90,00 лева.
 • Демонтаж на гардероб с четири врати и изнасяне – 80,00 лева.
 • Изнасяне от 2 до четири легла – 80,00 лева.
 • При комбиниране на две или повече неща има отстъпка до 30 %.

Актуални цени за почистване на тавани и мазета в района на община София

 • Почистване на мазе до 3 квадрата с височина на боклука до 1 метър – 100,00 лева.
 • Почистване на таван до 3 квадрата с височина на боклука до 1 метър – 130,00 лева.
 • При по големи количества цените се договарят по телефона или на място.

Цени за почистване на жилища в района на община София

Цените са за комплексно почистване на жилища които остават на стени. Тук също са включени хамали и такси смет. Като бонус предлагаме фино непрофесионално почистване и измиване на санитарните помещения.

 • Почистване на жилище от една стая с кухненски бокс – 150,00 лева.
 • Почистване на две стаи – 200,00 лева.
 • Почистване на три стаи – 300,00 лева.
 • За повече стаи цената се договаря по телефона или на място.

Изхвърляне на стари мебели в Община София

Ако искате всичко да стане час по -скоро, обадете се на хамалска фирма за демонтаж и изнасяне на старите ви мебели. Хамалските фирми осигуряват висококачествени услуги на територията на столицата на достъпни цени. Те разполагат и със специализиран транспорт, с чиято помощ ще транспортират излишните мебели от дома ви до мястото, където искате да ги оставите на съхранение или да използвате.

Ако имате достатъчно свободно време, подходящ транспорт и невероятно желание да се захванете сами с демонтирането и изнасянето на мебелите, ето  няколко полезни съвета, които със сигурност ще ви помогнат.

Демонтирането на модулите на отделните мебели може да  е неочаквано трудно. Твърде възможно е болтовете, винтовете и шайбите на някои от мебелите да имат корозия, което ще осуети развиването им. Тук можете да използвате една хитрост. Сложете по една капка „машинно масло“ върху тях, за да ги раздвижите. Ако и това не помага, напръскайте със спрей WD-40, който е създаден точно за този проблем. В никакъв случай не се доверявайте на силата си. Така има по- голяма вероятност да увредите частите на мебелите, вместо да ги разглобите.

Изхвърляне на мебели в София

Толкова за демонтажа на стари мебели.

Изнасянето на покъщнината също има своята специфика. Тук няма да можете да се справите сами. Ще имате нужда поне от един помощник, който да държи от противоположния край на дивана или гардероба. При извозване на стари мебели трябва да се погрижите за безопасността на мебелите, които изнасяте. Това важи най-вече за тези, които имат по- крехка повърхност и най-лекия допир може да ги повреди. Със сигурност не искате всичките ви усилия да отидат на вятъра и мебелите ви да се окажат надраскани и изкривени. Трябва да сте изключително предпазливи с меката мебел. Не допускайте да бъдат влачени, дърпани или бутани.

Лошото в случая е, че сами ще сте си виновни за повредата. За да нямате фалове, трябва да действате спокойно и без да бързате. Прибързаните решения и действия ще навредят на мебелите ви. В случай, че бързате, по- добре повикайте хамалска фирма, чийто служители ще се справят със задачата професионално и качествено. Достатъчно е предварително да уточните мястото, откъдето ще се изнасят мебелите, количеството им и мястото, до което ще се транспортират.