Почистване на фекалии от мазета в София

Почистване на фекалии от мазета в Община София

Почистване на фекалии от мазета и приземни помещения в София. Имате щастието да сте нов собственик на апартамент. Всичко е супер жилището е свободно и почистено. Нуждае се от лек ремонт, но с всичко това вие сте били наясно, преди закупуването на имота. Но оказва се, че към апартамента има и мазе, което поради липса навреме или интерес вие не сте разгледали предварително, преди да се изповяда сделката. Вече е време да го направите.

Почистване на фекалии

С голям ужас обаче забелязвате, че мазето е в окаяно състояние. Т.е. вътре има безброй непотребни вещи. След разговор с брокера разбирате, че старите собственици не искат и да чуят за старите и непотребни вещи. Остава вие да се ангажирате сега с почистване на мазе/та. Гледайки купчината с вещи вече тази задача ви се струва направо непосилна. Трудоемка и доста мръсна работа. Разбира се не е нужно непременно вие да правите това. Ако преди време нямаше и не се предлагаха подобни услуги сега вече има много фирми. Тези фирми предлагат редица услуги една от тях е именно и почистване на мазе/та.

Интензивно почистване на фекалии 

Хората от подобни фирми си организират целия цикъл от подредба, почистване на вещите, сортирането и опаковането им до извозването и утилизирането. Някой от непотребните за вас неща могат да се рециклират и да се използват повторно. Така хем ще ви се свърши работата хем вие ще сте горди, че сте допринесли нещо за по-чиста околна среда. Почистване на мазе може да е доста мръсна работа. Освен боклуците, праха и мръсотията може да има и гризачи. Обикновено те често се навъртат в подобни помещения най-вече ако не се ползват и има изоставени вещи.

С тях много трябва да се внимава при почистване на мазе/та, защото може все още да са там и да ви ухапят или най-малкото изплашат. Освен това плъховете и мишките са преносители на много болести и може да си навлечете сериозен здравословен проблем. Изпражненията им също са опасни. Всичко това трябва да се предвиди, когато се предприеме почистване на подобни помещения. Често в мазетата живеят и хлебарки. Ако сте решили да запазите част от вещите, които са в мазето непременно ги прегледайте и ако са дрехи ги изтупайте и изперете. Това е направо задължително. Сигурността преди всичко.