Почистване на двор в Ботевград – рязане на храсти и извозване

Почистване на двор в Ботевград и района

Почистване на двор в Ботевград, професионално рязане на храсти и извозване на боклуци в града и района. Хората с дворно място около къщата обикновено се затрудняват да се грижат за него. С ангажираността си през седмицата и малкото свободно време през почивните дни не успяват да поддържат двора. Затова има фирми, които предлагат тази услуга и се справят чудесно. Те имат бригади, които почистват дворните места и градините, които са обрасли с храсти и дървета. Ако имате ненужна барака в двора и от дълго време се каните да я разглобите, за да си освободите двора, можете да се доверите на хамалска фирма. Те демонтират стари бараки, всякакви метални и дървени конструкции, почистват качествено дворове от всякакви отпадъци. Разполагат с необходимите инструменти и превозни средства.

Почистване на двор в Ботевград

Обикновено цените на фирмите, предлагащи грижа за двора, са от 0.50 до 3.00 лв.кв.м за почистване на двора и градината, съчетано с рязане и кастрене на храсти и дървета. Тук е включено и косене на трева, ако е нужно и почистване на площите.

Демонтирането на различните конструкции варират от 20.00 до 30.00 лв.куб.м. В цената влиза демонтирането на бараки и сгради, както и разчистването на терена, товарене и извозване на отпадъците.

Почистване на двор в Ботевград и селата около града

Ако наскоро сте си купили къща с двор в Ботевград и дворът ви е пълен с клони и боклуци, можете да поръчате услуга на фирма за почистване на двор в Ботевград. Момчетата ще се заемат с почистване двора от клони и отпадъци. Вие едва ли сте подготвени за подобна работа, затова оставете всичко в ръцете на професионалистите. След като приключат, вие ще можете спокойно да подредите градинските мебели и да се наслаждавате на природата от ратановото кресло или хамака.

Извозване на боклуци от двор в Ботевград

Няма точно определено време за организиране на почистването в двора. Викайте почистващата фирма винаги, когато имате нужда. Възможно е да падне обилен дъжд, който да довлече боклуци. Може да има силна буря и да паднат клони и листа. Ако нямате време, инструменти и умения, по- добре не се захващайте. Направете заявка и фирмата ще изпрати бригада. В Интернет ще намерите редица фирми, които предлагат тази услуга. Все пак се препоръчва да се спрете на фирма, която осигурява пълно обслужване. Топва е фирма, предлагаща хамалски услуги заедно с почистването на дворове от колони и отпадъци. Възможно е да предлага събиране, изнасяне, товарене и извозване, също така и изхвърляне на сметището.

Почистването на двора от клони и листа не струва скъпо, а е гарантирано, че  работата ще бъде свършена качествено и в срок. За да си осигурите истинска почивка през уикенда, не се ангажирайте с несвойствена за вас работа. След почистването няма да се притеснявате, когато децата си играят на двора. Всички опасни предмети са отстранени и няма на какво да се наранят.