Почистване на стар апартамент с таван и мазе в Община Бургас

Хубаво почистване на стар апартамент с таван и мазе в Община Бургас

Имате нужда от почистване на стар апартамент с таван и мазе в Община Бургас. Имате за изнасяне и извозване стари мебели и отпадъци за тяхната утилизация. Тогава фирмите за хамалски услуги са на ваше разположение и ето какво може да очаквате от техните служители:

Почистване на стар апартамент с таван и мазе в Община Бургас

– Извозване и утилизация на битова техника: хладилник, перална машина, фризер, съдомиялна машина, печка, газов котлон, електрическа печка, грил и други;

– Извозване и утилизация на телевизори, монитори, музикални инструменти, шевни машини и други.;

– Извозване и утилизация на мебели: дивани, кресла, шкафове, гардероби, библиотеки, табуретки, корпусна мебел, лавици, стелажи, портманта, кресла — легла, матраци, ракли, бюра, маси, столове, огледала, компютърно обзавеждане и други.;

– Извозване и утилизация на кухненски мебели, столове, бюфети, ъгли и друго кухненско обзавеждане;

– Извозване и утилизация на стари ненужни лични вещи, книги, дрехи, обувки, посуда, детски играчки и други.;

– Извозване и утилизация на санитарна техника, бидета, мивки, душ кабини и други.;

– Извозване и утилизация на пиана и рояли;

– Демонтаж, извозване и утилизация на чугунени вани, радиатори и други.

Почистване, събиране в чували за смет и изнасяне на всички отпадъци от помещенията. Като най-благоприятните места за събиране на прах, се явяват всички затворени кътчета в помещенията. Прахът, който там се натрупва е, отлично място за размножаване на акари, наличието, на които развива алергия към домашен прах. Да не пропуснем и латекса, от който се правят играчките, той също може да се разпада и да бъде причина за алергия по кожата, както да предизвика и астма.

Потърсете почистване на стар апартамент с таван и мазе в Община Бургас.

Акарите добре съжителстват и се размножават в меката мебел, в шкафовете и покритите повърхности с килим. Някои съвременни покрития, могат да съдържат стирен и бензол, което води до  провокиране на алергиите.

Почистване на стар апартамент с таван и мазе

При не добро почистване, местата за размножаване на акари могат да станат меките детски играчки, които предизвикват различни форми на дерматити. Поради тази причина е добре почистването на мази, тавани и апартаменти от стари мебели и отпадъци да бъде поверено на истинските професионалисти, които ще се справят максимално бързо и професионално. При самото извършване на услугата те ще използват само професионални препарати, които са безвредни за човешкото здраве. След обстойното почистване, всичко ще бъде пакетирано в чували за смет –  натоварено на камион и извозено до полигона предназначен за рециклиране.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*